Eventshower

BOKA EN FARTFYLLD KVÄLL

 

Vi levererar en portabel dinnershow där våra artister startar på 100% och tar hand om er under hela kvällen. Det börjar med mingelmusik och sedan fortsätter det under middagen med olika musikaliska showset som Svenska Popklassiker eller Women Of Pop, som Ni väljer. Vi utlovar en en hel del överraskningar och spektakel som gör att musik och humor står i centrum under hela kvällen. Tillsammans skräddarsyr vi evenemanget tillsammans så festen blir som Ni önskar.

 

Under årens lopp har Act & Art producerat underhållning till privata arrangemang men även storslagna shower till välkända företag. Därmed har vi en erfarenhet som är oslagbar och som spänner över flera genrer.

KONSULTATION

 

Våra projektledare är vana att planera företagsfesten med undehållningen i centrum. Vi erbjuder dig som arrangör en konsultation kring eventet, då får vi chansen att tillsammans planera och sedan utföra vårt arbete på bästa möjliga sätt.

 

Kontakta försäljningschef Philip Haglund på 073-985 28 10 eller via e-post genom att klicka på knappen, redan idag för att boka en fartfylld helkväll.

VI SKRÄDDARSYR EVENTET

 

Förutom de shower vi erbjuder, skräddarsyr vi även tjänster som behövs för ett lyckat arrangemang som kick-off, privata fester eller företagsevent.

Vi erbjuder

- Liveunderhållning med artist, komiker eller musiker

- Konferencierer till event

- Mingelmusik med pianist och 
artist

VÅRA SHOWSET

 

Svenska Popklassiker

Sverige är ett musikland i toppklass. Därför har vi plockat ihop en riktig godispåse med våra svenska popfavoriter. Du kommer ha svårt att sitta still.

 

70's To The 80's Rock

Här blir vi nostalgiska och tar för oss av skatten bland 70- och 80-talsrock. Ta fram pudelfrisyren och rocka loss som om det inte finns en morgondag.

 

Women Of Pop

Denna lista behöver ingen beskrivning. Girls will save the world. Period.

 

I Want It All

Få artister har färgat musikvärlden som Queen. Det här är vår hyllning till gruppen som tog världen med storm och som vi inte kan få nog av.

 

Eurovision FTW

Vi älskar eurovision, vem gör inte det? Här presenterar vi de bästa vinnarna från 2000-talet i ett hejdundrande spektakel.

UPPDRAGSGIVARE UNDER ÅREN

POSTADRESS

Act & Art Sweden AB

Skanörvägen 9

121 52 Johanneshov

 

Org.nr 559097-8937

KONTAKT

Se under Kontakt

Skicka e-post till oss

SOCIALA MEDIER

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Instagram

Titta på vår Youtube

Följ oss på LinkedIn